Η Ασφαλιστική Εταιρία Hellenic Insurance Brokers μέσω του insurancelive.gr σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία EUROINS, εξασφάλισε για εσάς αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες σε οικονομικές τιμές χωρίς αυτό να σημαίνει οικονομία στις υπηρεσίες μας.

EUROINS

Η EUROINS εδρεύει στη Σόφια της Βουλγαρίας, έχει παρουσία σε περισσότερες από 90 πόλεις και έχει συνεργασία με περισσότερους από 4.000 ασφαλιστικούς συμβούλους και brokers.
Η EUROINS εξαγόρασε το 2013 τις ασφαλιστικές εργασίες των  διεθνών εταιριών »QBE» σε Βουλγαρία, Ρουμάνια και »Interamerican  Αchmea» σε Βουλγαρία.
Είναι μια πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική εταιρεία του ομίλου EUROHOLD.

Ο όμιλος EUROHOLD είναι ο μεγαλύτερος εισηγμένος όμιλος στο χρηματιστήριο της Βουλγαρίας, και δραστηριοποιείται στους ακόλουθους επιχειρηματικούς κλάδους:

    1. Γενικές ασφαλίσεις, με το εμπορικό σήμα EUROINS.
    2. Αυτοκινητοβιομηχανία, με το εμπορικό σήμα AUTO UNION.
    3. Leasing, με το εμπορικό σήμα EUROLEASE GROUP και www.euroleasegoup.gr.
    4. Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, με το εμπορικό σήμα EURO-FINANCE www.eurofinance.bg

Ο όμιλος EUROHOLD, μέσω της EUROINS, κατέχει στον κλάδο των γενικών ασφαλίσεων τις παρακάτω θυγατρικές εταιρείες :Euroins Bulgaria, Euroins Romania, Euroins Fyrom, Euroins Υγείας & Euroins Ζωής.

Η EUROINS επικεντρώνεται στην παροχή ενός πλήρους φάσματος ασφαλιστικών προϊόντων, για να εξασφαλίσει την παροχή μιας ολοκληρωμένης ασφαλιστικής υπηρεσίας στους πελάτες της. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει πάνω από 40 ασφαλιστικά προϊόντα, όπως ενδεικτικά: Ασφάλιση αυτοκινήτων, περιουσίας, καλλιέργειες και κτηνοτροφία, ναυτασφάλεια, ταξιδιωτική ασφάλιση, χρηματοοικονομικοί κίνδυνοι, κ.ο.κ.

Τον Δεκέμβριο του 2005, η Επιτροπή Χρηματοπιστωτικής Εποπτείας εισήγαγε την EUROINS στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών. Το εμπόριο με τις μετοχές της EUROINS στο βουλγαρικό χρηματιστήριο (BSE) ξεκίνησε επίσημα στις 31 Ιανουαρίου 2006. Η ελεύθερη διασπορά των μετοχών της εταιρείας υπερβαίνει το 23%.

Το 2014, η EUROINS ανακηρύχθηκε ως “Η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη ασφαλιστική εταιρεία” για το 2013 στα βραβεία «Καλύτερος Ασφαλιστής της Χρονιάς» που διοργανώνονται από το Πανεπιστήμιο VUZF, από τον Σύνδεσμο Ασφαλιστών Βουλγαρίας, από το Ίδρυμα «Καθ. Dr. Veleslav Gavriiski» και από τον Σύλλογο Επικουρικών Συντάξεων Βουλγαρίας.